CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, September 15, 2009

t a d e t a j u k...?

wahhhh....

tibe2..aku temasuk sini..besawang suda..aku temasuk kerana seseorang itu..huhu

da temasuk..nk la tgglkan sesuatu...

zam a.k.a mezah, klo zam masuk sini..nk ckp mekaseh banyak2..sbb banyak apdet cite2 tntg sahabat kite..terubat sket rindu kt ati nih..kenangan die sntiasa ade dgn kite..selamanya..

ramadhan yg mulia membuatkn ingatan x lepas dr ingat kt dia..hanya doa yg dpt dihulurkan agar dia tenang di sana...kenangan2 yg terlakar sewktu bln pose 2007..xkn pnh aku lupa...

al-fatihah tok sahabat....arith....

3 comments:

n@RuTo` aka s@ya aka H@mzah said...

no problem wawa. org pun rindu kat dia gak, tatau nak borak pasal dia ngn sapa, jd borak la dgn wawa hehe.
thanks coz sudi mendengar :)

_sakurawa_ said...

no prob zam...kte same2 windu kt die..sume org winduu kt die..huhu

sonok la ble cite sal die..kan..
thanks coz sudi becerita..hehe =D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)